Pascalle Koopmans BEAUTYDAG DIAMANT Verwen jezelf in onze luxe schoonheidssalon Schoonheidssalon Marija Nanninga Zoetermeer Luxe infrarood sauna inclusief bij de Beautydag Diamant Schoonheidssalon Marija Nanninga Zoetermeer Stoomdouche inclusief bij Beautydag Diamant
Beautydag Diamant 2020-05-11T10:00:42+02:00

Beautydag Diamant

Absolute verwennerij

U kunt heerlijk ontspannen tijdens de beautydag Diamant. Wij serveren een lekkere, gezonde lunch met drankjes.  Verwen jezelf, want onze beautydag  is een absolute verwennerij.

Reserveer de Beautydag Diamant in Zoetermeer voor 2 personen. Ook in het weekend te reserveren.

Beauty arrangement op maat

Wij kunnen natuurlijk ook een beautydag arrangement op maat voor u samenstellen. Kies minimaal drie behandelingen uit ons schoonheids menu en u krijgt 10 % korting op de normale prijs. Als u vijf behandelingen kiest 15 % korting.  Lees hieronder waarvan u kunt genieten tijdens de beautydag Diamant bij schoonheidssalon Marija Nanninga te Zoetermeer.

Beautydag Diamant behandelingen

Acht uur – 10:00-18:00 uur –  € 235,- p.p

Alleen te boeken voor 2 personen

Ontvangst met Italiaanse koffie of verse muntthee petit fours en bonbons

Exclusieve huid verbeterende schoonheidsbehandeling met o.a. microdermabrasie, needling, Dermalux Led fototherapie en bindweefselmassage

Manicure  incl. nagels lakken

Cosmetische voetverzorging  incl. nagels lakken

Bodyscrub, stoomcabine met aromatische oliën, bodypacking

Culinaire lunch met warm gerecht en vers fruit, een goed glas rode of witte wijn, bubbles of verse vruchtensap (ook voor vegetariërs)

Infrarood sauna met kleurentherapie

Full Body Ontspanningsmassage 

-op verwarmde massage bank-

Leuke attentie

Supplement

Visagie kunt u krijgen na een beautydag tegen een supplement prijs van € 15,–

prijzen incl. 21% btw

DE BEAUTYDAG DIAMANT WORDT GEDURENDE DE COVID-19 PERIODE NIET AANGEBODEN.

Heb een beautydag met mijn moeder gedaan. Wij zijn heerlijk verwend die dag. Het was zeker de moeite waard!

Lizette

Ik heb samen met mijn vriendin genoten van de beautydag diamant. Wij zijn allebei enthousiast en wat een lekkere culinaire lunch!

Rosanna

Gun uzelf de Beautydag Diamant

COVID-19 protocol

We zijn blij u te mogen berichten dat onze salon vanaf  11 mei 2020 weer is geopend voor een aantal behandelingen. De overheid heeft aangegeven dat het - met inachtneming van de juiste voorwaarden - weer veilig en verantwoord is om naar de schoonheidsspecialist te gaan. Wij staan graag voor u klaar.

Ons hygiène protocol

Beste klant,

De nieuwe 1,5 meter samenleving is voor ons allemaal nieuw. We kunnen ons voorstellen dat u wil weten hoe dat in zijn werk gaat.

✅ Wij werken volgens de RIVM richtlijnen en het ANBOS COVID-19 Hygiëneprotocol voor Schoonheidsspecialisten. Deze richtlijnen worden strikt gevolgd binnen onze salon en daarom willen we je vragen om de ‘Gezondheidscheck voor klanten’ te doorlopen. Wij vragen dit ook nog eens bij binnenkomst. 

✅ Om de gezondheid en veiligheid van klanten en onze medewerkers te waarborgen, werken wij alleen op afspraak. We vragen u tevens om alleen naar de behandeling te komen.

✅Hebt u griepverschijnselen, hoesten, koorts of bent u in contact geweest met personen die deze verschijnselen hebben of bij mensen die het virus hebben, kom dan niet naar de salon, bel uw afspraak af.

✅Kom niet te vroeg op uw afspraak. Kom op tijd.

✅Mondkapje in salon € 3,– (Eigen mondkapjes? lees de informatie op de RIVM website)

✅Conform de RIVM richtlijnen is de sauna en stoomdouche gesloten. Ook worden er geen beautydagen gehouden.

 

LEES MEER