Marija Nanninga lanceert eigen brand By Marija Forever Young

||Marija Nanninga lanceert eigen brand By Marija Forever Young

Marija Nanninga lanceert eigen brand By Marija Forever Young

2019-10-22T21:21:06+02:00 18-09-19|

By Marija Forever Young

Voor mijn 40 jarig jubileum als schoonheidsspecialiste heb ik een bijzondere beslissing genomen. Daarvoor heb ik een van de grootste namen uit de hedendaagse cosmetische industrie, Paloma Cohen, benaderd. Haar cosmetisch laboratorium COSMET SFR , dat normaal crèmes en serums levert aan het hoogste segment van de duurste merken ter wereld, heeft nu speciaal geproduceerd voor mijn eigen, nieuwe private label, By Marija Forever Young.

Met trots, en dank zij het vertrouwen van Paloma, presenteer ik nu de eerste twee producten uit deze zeer exclusieve reeks.

Dit zijn de allerbeste producten die er op dit moment te koop zijn voor de rijper wordende huid. Dit serum en deze crème, waar de cosmetische wetenschap jaren aan heeft gewerkt, zetten de wijzers van de tijd daadwerkelijk terug.

Ik ben heel gelukkig dit met u te kunnen delen.

Lees hier alles over het Serum B.T.X. 5 en Hyaluron Repair Day & Night Crème.

COVID-19 protocol

We zijn blij u te mogen berichten dat onze salon vanaf  11 mei 2020 weer is geopend voor een aantal behandelingen. De overheid heeft aangegeven dat het - met inachtneming van de juiste voorwaarden - weer veilig en verantwoord is om naar de schoonheidsspecialist te gaan. Wij staan graag voor u klaar.

Ons hygiène protocol

Beste klant,

De nieuwe 1,5 meter samenleving is voor ons allemaal nieuw. We kunnen ons voorstellen dat u wil weten hoe dat in zijn werk gaat.

✅ Wij werken volgens de RIVM richtlijnen en het ANBOS COVID-19 Hygiëneprotocol voor Schoonheidsspecialisten. Deze richtlijnen worden strikt gevolgd binnen onze salon en daarom willen we je vragen om de ‘Gezondheidscheck voor klanten’ te doorlopen. Wij vragen dit ook nog eens bij binnenkomst. 

✅ Om de gezondheid en veiligheid van klanten en onze medewerkers te waarborgen, werken wij alleen op afspraak. We vragen u tevens om alleen naar de behandeling te komen.

✅Hebt u griepverschijnselen, hoesten, koorts of bent u in contact geweest met personen die deze verschijnselen hebben of bij mensen die het virus hebben, kom dan niet naar de salon, bel uw afspraak af.

✅Kom niet te vroeg op uw afspraak. Kom op tijd.

✅Mondkapje in salon € 3,– (Eigen mondkapjes? lees de informatie op de RIVM website)

✅Conform de RIVM richtlijnen is de sauna en stoomdouche gesloten. Ook worden er geen beautydagen gehouden.

 

LEES MEER