Nu in onze salon Alexandre Fabelle producten

||Nu in onze salon Alexandre Fabelle producten

Nu in onze salon Alexandre Fabelle producten

2018-08-29T12:02:30+00:00 29-08-18|

Deze Alexandre Fabelle producten werken geweldig en ik heb veel tevreden cliënten. De producten werken uitstekend in combinatie met de Dermalux™ LED-Fototherapie behandelingen.

De Alexandre Fabelle producten zijn er om jou heerlijk in luxe te verwennen met behandelingen die je er jaren jonger en stralender doen uitzien, luxe producten om uw huid onder te dompelen in oliën en romige crèmes, die jouw huid zacht en mooi effen maken met luxueuze ingrediënten van planten- en caviar extracten. Dankzij een bijzonder hoog technologisch niveau, voert Alexandre Fabelle voortdurend fytokosmetologische vernieuwingen in.

Door actieve bestanddelen van planten af te zonderen en te stabiliseren wist Alexandre Fabelle een volledige gamma doeltreffende, verzorgende producten voor gezicht en lichaam uit te werken.
Alexandre Fabelle is er voor de huid in goede conditie te houden houden en indien er problemen zijn die op te lossen.

Planten
Planten: omdat het menselijke organisme volledig afhankelijk is van het plantenrijk waaruit het al de hem onontbeerlijke stoffen (vitaminen, proteïnen, lipiden, aminozuren, minerale zouten,
sporenelementen) put. Dankzij een geheugen in de menselijke genen, assimileert het lichaam de producten op basis van planten extracten volledig, waardoor men een optimaal resultaat bekomt. Er bestaat een volmaakte overeenkomst tussen het menselijke lichaam en de planten.