Online huidproducten

|Online huidproducten

Online huidverbetering producten

I care for your skin and body

U vindt hier alleen huidverbetering producten waar ik achtersta en u dan ook van harte aanbeveel. Ik heb voor u een exclusieve selectie gemaakt van de beste merken, zoals mijn eigen beautyproduct by Marija Forever Young en andere bekende merken  Dr. Eckstein, Dr. Temt, Biomaris en Van Ginkel’s. U kunt ook een complete set beauty producten bestellen.Verwen uzelf of een ander met de beauty cadeaubon voor behandeling in onze schoonheidssalon in Zoetermeer.

Heeft u advies nodig, bel mij dan gerust. U kunt ook tips en adviezen volgen op onze drukbezochte facebook pagina. Wij hebben meer dan 1400 volgers, hieronder zijn meer dan 300 tevreden cliënten, die regelmatig mijn prachtige salon bezoeken en genieten van onze gezichtsbehandelingen, fullbody behandelingen en beauty behandelingen.

Marija Nanning Schoonheidsspecialiste

COVID-19 protocol

We zijn blij u te mogen berichten dat onze salon vanaf  11 mei 2020 weer is geopend voor een aantal behandelingen. De overheid heeft aangegeven dat het - met inachtneming van de juiste voorwaarden - weer veilig en verantwoord is om naar de schoonheidsspecialist te gaan. Wij staan graag voor u klaar.

Ons hygiène protocol

Beste klant,

De nieuwe 1,5 meter samenleving is voor ons allemaal nieuw. We kunnen ons voorstellen dat u wil weten hoe dat in zijn werk gaat.

✅ Wij werken volgens de RIVM richtlijnen en het ANBOS COVID-19 Hygiëneprotocol voor Schoonheidsspecialisten. Deze richtlijnen worden strikt gevolgd binnen onze salon en daarom willen we je vragen om de ‘Gezondheidscheck voor klanten’ te doorlopen. Wij vragen dit ook nog eens bij binnenkomst. 

✅ Om de gezondheid en veiligheid van klanten en onze medewerkers te waarborgen, werken wij alleen op afspraak. We vragen u tevens om alleen naar de behandeling te komen.

✅Hebt u griepverschijnselen, hoesten, koorts of bent u in contact geweest met personen die deze verschijnselen hebben of bij mensen die het virus hebben, kom dan niet naar de salon, bel uw afspraak af.

✅Kom niet te vroeg op uw afspraak. Kom op tijd.

✅Mondkapje in salon € 3,– (Eigen mondkapjes? lees de informatie op de RIVM website)

✅Conform de RIVM richtlijnen is de sauna en stoomdouche gesloten. Ook worden er geen beautydagen gehouden.

 

LEES MEER