Marija Nanninga Ik maak u blij met een mooie uitstraling Dát vind ik fantastisch! Pascalle Koopmans Gastvrouw zijn geeft mij veel plezier! MIJN ONTSPANNINGSMASSAGES Schoonheidssalon Marija Nanninga Zoetermeer GENIET VAN ONZE BEAUTY ARRANGEMENTEN inclusief gebruik van onze luxe infrarood sauna BEAUTY ARRANGEMENTEN Schoonheidssalon Marija Nanninga Zoetermeer BEAUTY ARRANGEMENTEN inclusief gebruik van onze stoomdouche BEAUTY ARRANGEMENTEN
Over Ons 2020-04-02T12:10:43+02:00

Marija Nanninga

”Mensen blij maken met een mooie uitstraling, dat is toch fantastisch?!”

Ik heb mijn schoonheidsspecialiste opleiding in 1978 gevolgd in Rotterdam bij opleidingsinstituut Adrie Hermans. Ik ben op 18 september 1979 mijn eigen schoonheidssalon in Rotterdam gestart. Ik ben nu 40 jaar schoonheidsspecialiste en heb vele cursussen binnen mijn vakgebied gevolgd. Ik ben een echte vak fanaat. Ik vind het heerlijk om het mijn klanten naar de zin te maken en mooi en vooral ontspannen naar huis te laten gaan.

Op deze site informeer ik u over wat ìk voor u kan betekenen met mijn unieke schoonheidsbehandelingen voor een werkelijke verbetering van uw huid. Ik ben onder andere gespecialiseerd in huidverbetering met behulp van Micro-dermabrasie, Dermalux™ fototherapie en Nannic behandelingen. Daarnaast heb ik een uitgekiend schoonheidsmenu voor u samengesteld inclusief heerlijke ontspanningsmassages zoals onze full body massages.  U kunt ook gebruik maken van mijn zorgvuldig samengesteld Beauty arrangement.

Ik hoop u snel te mogen begroeten in mijn beauty & wellness schoonheidssalon in Zoetermeer.

Pascalle Koopmans

pascalle koopmans

“Gastvrouw zijn en het geven van massages brengen mij veel plezier en dat geeft u ontspanning”

Mijn naam is Pascalle Koopmans en per 1 oktober 2017 ga ik parttime als compagnon werken bij Schoonheidssalon Marija Nanninga.

Ik werk al 34 jaar als gastvrouw bij verschillende horeca gelegenheden. Drie jaar geleden ben ik geslaagd voor mijn diploma  Full Body ontspanningsmassages.  Ik werk o.a. mee aan de beauty arrangementen die wij hebben. Ik heb ontdekt dat de combinatie gastvrouw en het geven van massages mij veel plezier en ontspanning geven.

Ik heb samen met Marija Nanninga de cursus gevolgd voor het toepassen van de DERMALUX™ led fototherapie.  Ik assisteer Marija Nanninga bij de DERMALUX™ fototherapie. Marija zal voorafgaand aan de therapie de huidanalyse doen, waarna ik de door haar opgegeven standen instel voor de persoonlijk afgestemde behandeling van de DERMALUX™ led. Ook ben ik verantwoordelijk voor de administratieve gegevens die wij bijhouden van nieuwe en bestaande cliënten.

Met enthousiasme ga ik deze nieuwe uitdaging aan. Ik zie u graag in onze schoonheidssalon in Zoetermeer.

Ik hoop u snel te mogen begroeten.

Alyssa van Rijswijk

“Mijn liefde voor mijn vak kan ik nu dagelijks toepassen”

Mijn naam is Alyssa van Rijswijk en werk sinds 2017 als schoonheidsspecialiste bij Schoonheidssalon Marija Nanninga.

Ik heb de opleiding Allround schoonheidsspecialiste niveau 4 in 2019 Cum Laude behaald.  Mijn behandelingen worden op professionele wijze gedaan.

Met enthousiasme werk ik bij schoonheidssalon in Zoetermeer.

Ik hoop u snel te mogen begroeten.

COVID-19 protocol

We zijn blij u te mogen berichten dat onze salon vanaf  11 mei 2020 weer is geopend voor een aantal behandelingen. De overheid heeft aangegeven dat het - met inachtneming van de juiste voorwaarden - weer veilig en verantwoord is om naar de schoonheidsspecialist te gaan. Wij staan graag voor u klaar.

Ons hygiène protocol

Beste klant,

De nieuwe 1,5 meter samenleving is voor ons allemaal nieuw. We kunnen ons voorstellen dat u wil weten hoe dat in zijn werk gaat.

✅ Wij werken volgens de RIVM richtlijnen en het ANBOS COVID-19 Hygiëneprotocol voor Schoonheidsspecialisten. Deze richtlijnen worden strikt gevolgd binnen onze salon en daarom willen we je vragen om de ‘Gezondheidscheck voor klanten’ te doorlopen. Wij vragen dit ook nog eens bij binnenkomst. 

✅ Om de gezondheid en veiligheid van klanten en onze medewerkers te waarborgen, werken wij alleen op afspraak. We vragen u tevens om alleen naar de behandeling te komen.

✅Hebt u griepverschijnselen, hoesten, koorts of bent u in contact geweest met personen die deze verschijnselen hebben of bij mensen die het virus hebben, kom dan niet naar de salon, bel uw afspraak af.

✅Kom niet te vroeg op uw afspraak. Kom op tijd.

✅Mondkapje in salon € 3,– (Eigen mondkapjes? lees de informatie op de RIVM website)

✅Conform de RIVM richtlijnen is de sauna en stoomdouche gesloten. Ook worden er geen beautydagen gehouden.

 

LEES MEER