Wat is Microdermabrasie 2018-05-29T12:47:58+00:00

Wat is microdermabrasie

Microdermabrasie is een diepe, mechanische peeling van de huid, waarbij de huid wordt gepolijst, dode huidcellen worden afgeslepen. Dit gebeurt door ultrafijne edelsteenstof tegen gezicht, hals en decolleté te blazen en direct weer weg te zuigen. De behandeling kan op drie verschillende diepten worden uitgevoerd: oppervlakkig, middeldiep en diep. Al naar gelang de behoefte van de huid. Het effect van microdermabrasie behandelingen is een vermindering van pigmentproblemen, vervagen van kleine rimpels, verzachten littekens en verkleinen van de poriën.

Microdermabrasie behandelingen

Ik behandel uw gezicht, hals en decolleté met het originele Mattioli micro-dermabrasie apparaat. De micro-kristallen (corundum, slijpseltjes van robijn en saffier) worden door de “Ultra-peel” op uw huid geblazen en direct weggezogen door een, aanvoerende en afvoerende luchtstroom. De micro-kristallen verwijderen uw verhoornde huidcellen en uw huid wordt op deze manier gepolijst.
Let op: Micro-dermabrasie wordt niet overal met edelsteenslijpsel uitgevoerd. Er zijn veel nepbehandelingen, waar niet daadwerkelijk wordt gepolijst. Vraag altijd om het originele Mattioli apparaat.

Microdermabrasie werkt geweldig voor het optimaliseren van uw huidconditie, het verbetert de doorbloeding, vermindert grove poriën, fijne lijntjes en littekens en pigmentvlekken, tevens stimuleert het de aanmaak van nieuw collageen in het onderhuidse bindweefsel.

U kunt een microdermabrasie behandeling ervaren bij een van onze huidverbeterende gezichtsbehandelingen.