Wat is Nannic Beautifying Energy 2018-05-29T12:45:35+00:00

Wat is Nannic Beautifying Energy

NANNIC Beautifying Eenergy apparaten combineren elektromagnetische energie met bewezen effectieve ingrediënten die cel identieke elementen bevatten. Een NBE-behandeling is een behandeling voor lichaam en gelaat dat gebruik maakt van radiofrequentie en warmte. Dit is niet alleen een wonderlijk voordelige massage, maar het stoort het lichaamseigen biologische systemen niet, waardoor de behandelingen zeer duurzaam zijn.

Het NANNIC NBE apparaat gebruikt krachtige elektromagnetische en diathermische energie om actieven diep in de huid te voeren. Terwijl de elektromagnetische energie in het lichaam trekt, zal zijn diathermische (opwarmende) activiteit de circulatie van zuurstofrijk bloed naar dat gebied stimuleren. Op cellulair niveau worden gifstoffen effectief verwijderd via haarvaten en het lymfesysteem. Huidcellen absorberen energie, die later zacht zullen losgelaten worden.

De overdracht van energie wordt berekend door de half geleiding van zowel de geïsoleerde probe als de serums. Elektromagnetische energie optimaliseert cellen door polarisatie. Di-elektrische ontlading stoot warmte uit in het omringende weefsel, verhoogt huidtemperatuur van 1,5 tot 2 °C en stelt diverse fysiologische processen in gang. Cellen doen dienst als condensatoren en slaan de afwisselende energie om in de vorm van bio-energie.

Een intensieve kuur geeft langdurige resultaten. De productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd, en de structuur van bindweefsel wordt verbeterd. Zo blijft een blijvend jonger uiterlijk binnen handbereik. Een behandeling kan van kop tot teen worden uitgevoerd.

Nannic behandeling voor wie?

Iedereen kan in principe een NANNIC behandeling laten doen. Er zijn wel enkele uitzonderingen: Mensen met zwangerschappen, kanker, epilepsie, pacemakers of brandwonden mogen niet behandeld worden met een NANNIC NBE-apparaat.

NANNIC NBE is een zeer veilige behandeling. Het is zelfs aan te raden voor het lichaamseigen biologische systemen. Het is niet mogelijk om iemand te overwelmen met deze behandelingen. Er komt namelijk geen laserlicht of andere agressieve techniek aan te pas bij de behandeling.

Er zijn verschillende soorten apparaten. In schoonheidssalon Marija Nanninga te Zoetermeer wordt de NANNIC NBE 500 gebruikt, en deze is geschikt voor de volgende behandelingen:

  • Rimpels
  • Lifting van gelaat en lichaam.
  • Strakke huid, verfijning van de huidstructuur.
  • Couperose en donkere kringen rond de ogen.
  • Acné, stria en littekens.
  • Cellulitis en lokale vet depots.
  • Contourverbetering, huidversteviging.

Wij gebruiken deze techniek op uw verzoek bij onze gezichtsbehandelingen.

nannic behandeling zoetermeer