Dermalux Fototherapie Zoetermeer DERMALUX™ LED FOTOTHERAPIE Een stralende huid dankzij de kracht van het licht! WAT IS DERMALUX™ DERMALUX™ BEHANDELINGEN Nannic behandelingen Marija Nanninga BEAUTYFYING ENERGY WAT IS NANNIC NANNIC BEHANDELING NANNIC BEAUTYDAG DIAMANT MEER INFORMATIE Schoonheidssalon Marija Nanninga Zoetermeer Stoomdouche Inclusief bij de Beautydag Diamant Meer informatie Infra rood sauna
Home 2021-03-07T17:02:20+01:00

Online beauty producten kopen

Winkelen | Verzendkosten in Nederland € 5,– | Afhalen op afspraak.

Schoonheidssalon Marija Nanninga

Beauty & Wellness

Welkom bij Schoonheidssalon Marija Nanninga Zoetermeer. Met onze huidverbetering en beauty behandelingen laten wij u er weer stralend uitzien! Onze schoonheidssalon is gevestigd in een mooi appartementen complex in Zoetermeer. De salon is sfeervol, modern en luxueus ingericht. 

Huidverbetering & beauty behandelingen

Voor het verbeteren van uw huid passen wij succesvolle schoonheidstechnieken toe. Elke huid is verschillend, daarom is een schoonheidsbehandeling altijd op u afgestemd.  Maak kennis met Dermalux Led fototherapie, Nannic NBE, Microdermabrasie, Needling, Galvanic met huideigen Collageen behandeling. Wilt u een fris en stralend uiterlijk?

Maak een keuze uit de uitgebreide pakket beautybehandelingen. Zoals manicure, epileren, wimpers, harsen, cosmetische voetbehandelingen en meer. En wilt u er een keer extra mooi uitzien, bijvoorbeeld voor een trouwerij of een feest, dan kunt u bij ons een visagie afspraak maken.

Wij zijn er ook voor uw ontspanning. Geniet van onze ontspanningsmassages op de luxe verwarmde State of the Art Massagetafel. Ontspan bij de full body behandelingen met een heerlijke bodyscrub of bodypacking, de infraroodsauna en de hypermoderne stoomcabine voelt u zich na afloop echt ontspannen.

Met de Beauty & Wellness dag arrangementen kan je genieten van het all-inclusive concept voor totale verwennerij. Tijdens de beautydag kunt u rekenen op gezonde, culinaire verwennerijen en een leuke attentie. Kom alleen of met 1 of 2 vriendinnen. Op werkdagen of in het weekend. Gun jezelf een beautydag Diamant of kies voor een beauty arrangement op maat.

Wij werken uitsluitend met topmerken zoals  by Marija Forever Young, Dr. TemtBiomaris en dr. R.A. Eckstein.

Bubbels & Gloss 2018 RTL Lifestyle

BEHANDELINGEN
GEZONDHEIDSCHECK

Over Ons

Meer informatie

Huidverbetering

Meer informatie

Beautydag

Beautydagen Zoetermeer
Meer informatie

Dermalux™ Led

Dermalux™ LED-Fototherapie verjongt, herstelt en revitaliseert elke (probleem) huid. Het is klinisch bewezen en zeer effectief voor een groot aantal huidproblemen zoals veroudering, acne en gevoelige huid condities, zoals rosacea en eczeem en psoriasis. Een Dermalux™ Led Fototherapie behandeling geeft verbluffende resultaten. Kom het nu ervaren in onze salon.

MEER INFORMATIE

Nannic NBE

Neem een natuurlijke facelift met de Nannic Beautifying Energy huid techniek.  Een Nannic NBE behandeling is een pijnloze, veilige behandeling, voor een gladde, jonge en stevige huid en een strakke kaaklijn. Nannic realiseerde met de ontwikkeling van NANNIC PROF NBE (NANNIC Beautifying Energy) een revolutionaire doorbraak in de strijd tegen huidveroudering.

MEER INFORMATIE

Microdermabrasie

Microdermabrasie werkt geweldig voor het optimaliseren van uw huidconditie, het verbetert de doorbloeding, vermindert grove poriën, fijne lijntjes en littekens en pigmentvlekken, tevens stimuleert het de aanmaak van nieuw collageen in het onderhuidse bindweefsel.
Lees hier alles over de Microdermabrasie behandelingen.

MEER INFORMATIE

Nieuws

Online winkelen

Wij hebben onze winkel met huidverbeteringsproducten uitgebreid. U kunt veilig online betalen met Ideal. Wij verkopen producten zoals van de merken for Marija Forever Young, […]

Informatie
Winkelen

COVID-19 protocol

We zijn blij u te mogen berichten dat onze salon vanaf  11 mei 2020 weer is geopend voor een aantal behandelingen. De overheid heeft aangegeven dat het - met inachtneming van de juiste voorwaarden - weer veilig en verantwoord is om naar de schoonheidsspecialist te gaan. Wij staan graag voor u klaar.

Ons hygiène protocol

Beste klant,

De nieuwe 1,5 meter samenleving is voor ons allemaal nieuw. We kunnen ons voorstellen dat u wil weten hoe dat in zijn werk gaat.

✅ Wij werken volgens de RIVM richtlijnen en het ANBOS COVID-19 Hygiëneprotocol voor Schoonheidsspecialisten. Deze richtlijnen worden strikt gevolgd binnen onze salon en daarom willen we je vragen om de ‘Gezondheidscheck voor klanten’ te doorlopen. Wij vragen dit ook nog eens bij binnenkomst. 

✅ Om de gezondheid en veiligheid van klanten en onze medewerkers te waarborgen, werken wij alleen op afspraak. We vragen u tevens om alleen naar de behandeling te komen.

✅Hebt u griepverschijnselen, hoesten, koorts of bent u in contact geweest met personen die deze verschijnselen hebben of bij mensen die het virus hebben, kom dan niet naar de salon, bel uw afspraak af.

✅Kom niet te vroeg op uw afspraak. Kom op tijd.

✅Mondkapje in salon € 3,– (Eigen mondkapjes? lees de informatie op de RIVM website)

✅Conform de RIVM richtlijnen is de sauna en stoomdouche gesloten. Ook worden er geen beautydagen gehouden.

 

LEES MEER