Ons team

Marija Nanninga

”Mensen blij maken met een mooie uitstraling, dat is wat wij graag doen.”

Mijn naam is Marija Nanninga en ik ben oprichtster en eigenaresse van schoonheidssalon Marija Nanninga in Zoetermeer.
Wat fijn dat u een kijkje neemt op onze website en dat u geïnteresseerd bent in een schoonheidsbehandeling of in één of meerdere van onze producten. Ik wil u daarom graag iets vertellen over het ontstaan van de salon.

In 1978 heb ik de opleiding tot schoonheidsspecialiste gevolgd bij opleidingsinstituut Adrie Hermans in Rotterdam. Al in september 1979 ben ik mijn eigen schoonheidssalon in Rotterdam gestart. Inmiddels ben ik al ruim 40 jaar schoonheidsspecialiste, gevestigd in Zoetermeer en heb ik vele cursussen binnen mijn vakgebied gevolgd. Ik ben een echte ‘vak fanaat’ zou je kunnen zeggen. Het is heerlijk om met mijn team onze klanten op professionele wijze in de watten te leggen en hen mooi en vooral ontspannen weer naar huis te laten gaan.

Op deze website kunt u zich informeren over wat wij voor u kunnen betekenen met diverse unieke schoonheidsbehandelingen die zorgen voor een werkelijke verbetering van uw huid. We zijn onder andere gespecialiseerd in huidverbetering met behulp van Micro-dermabrasie, Dermalux™ LED-fototherapie en Nannic behandelingen. Daarnaast hebben we een uitgekiend schoonheidsmenu samengesteld inclusief heerlijke ontspanningsmassages zoals onze ‘Full body massages’. U kunt bij ons ook genieten van een tot in de puntjes samengesteld Beauty-arrangement.

Namens het hele team heet ik u van harte welkom in Zoetermeer!

Alyssa van Rijswijk

“Mijn liefde voor het vak kan ik nu dagelijks toepassen.”

Mijn naam is Alyssa van Rijswijk en werk sinds 2017 als schoonheidsspecialiste bij Marija Nanninga. De opleiding Allround schoonheidsspecialiste niveau 4 heb ik Cum Laude behaald in 2019.

Mijn behandelingen voer ik met veel passie en professionalisme uit. Ik werk met veel plezier en enthousiasme in de salon.

Pascalle Koopmans

“Gastvrouw zijn en het geven van massages geven mij veel voldoening.”

Mijn naam is Pascalle Koopmans en sinds oktober 2017 werk ik als invalkracht bij Schoonheidssalon Marija Nanninga.

In de horeca heb ik eerder als gastvrouw ruim 34 jaar ervaring opgebouwd. Drie jaar geleden ben ik geslaagd voor mijn diploma Full Body ontspanningsmassages. Ik werk in de salon o.a. mee aan de Beauty-arrangementen. Ik heb ontdekt dat de combinatie gastvrouw en het geven van massages mij veel voldoening geven.

Voor de bediening van het Dermalux LED-fototherapie apparaat heb ik een speciale cursus gevolgd zodat ik in de salon het apparaat exact kan afstellen op de voor de klant persoonlijk toegespitste instellingen hetgeen in een optimaal effect resulteert.

Robynn de Bruijn

Stagaire Opleiding Schoonheidsspecialiste.