Schoonheidssalon
Marija Nanninga

Bij Schoonheidssalon Marija Nanninga in Zoetermeer kunt u van top tot teen genieten van een keur aan schoonheidsbehandelingen in een stijlvolle ambiance van luxe en rust.
U kunt zich hier laten verwennen middels de nieuwste technieken op het gebied van huidverbetering. Met de tientallen jaren ervaring in dit prachtige vak, weten wij bij Schoonheidssalon Marija Nanninga heel goed welke behandelingen, producten en apparatuur werkelijk iets voor uw huid gaan betekenen. In de salon wordt daarom uitsluitend gewerkt met producten en professionele apparatuur die wereldwijd hun effectiviteit in de praktijk ruimschoots hebben bewezen.

Natuurlijk wordt er naast alle professionele apparatuur ook nog met zeer ervaren handen gewerkt. De klassieke afvoerende ontspanningsmassage van gezicht, hals, rug en decolleté, gecombineerd met een bindweefsel massage, geeft u een prachtige uitgeruste en stevige huid. Ook Cupping massage met cups van Bellabaci maakt deel uit van het zeer ruime aanbod aan behandelingen.

Wij adviseren u graag welke behandeling het beste bij uw huidtype past. Nieuw in onze salon is de Skin Analyzer. Met deze laatste nieuwe hightech Skin Diagnose apparatuur kijken wij in de diepere huidlagen en kunnen wij precies zien hoe wij uw huid op een professionele wijze met producten en behandelingen weer in een prachtige gezonde conditie kunnen krijgen. Vrijblijvend maken wij een behandelingsplan en geven wij advies voor het gebruik van de producten voor thuisgebruik.

Gedreven door passie zorgen wij ervoor dat u na iedere behandeling met een mooie ontspannen, stralende en gladde huid naar huis gaat.